Η Inforama Πληροφορική δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στην μηχανογράφηση των επιχειρήσεων τα τελευταία 25 χρόνια.

Διαθέτει και υποστηρίζει αξιόπιστες λύσεις λογισμικού, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την αποδοτικότητα κάθε επένδυσης που υλοποιεί η επιχείρηση στο μηχανογραφικό της σύστημα.

Η Inforama Πληροφορική βλέποντας την αναπτυσσόμενη αγορά της Κύπρου και θέλοντας να διεισδύσει σε αυτήν, έχει συνάψει Στρατηγική Συνεργασία προώθησης & Υποστήριξης των προϊόντων της εταιρίας Epsilon Net, η οποία και αποτελεί τον κατασκευαστή της σειράς προϊόντων PYLON ERP.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Inforama Πληροφορική έχει βραβευθεί και πιστοποιηθεί σαν Platinum Partner της Epsilon Net Πανελλαδικά.

Η Inforama Πληροφορική έχει παρουσία στην Κύπρο με γραφεία στη πόλη της Λεμεσού επί της παραλιακής οδού (Μόλος) και ένα αυξανόμενο πελατολόγιο στο ενεργητικό της στους τομείς του Εμπορίου, Βιομηχανίας και  Παροχής Υπηρεσιών.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι η Inforama Πληροφορική μέχρι και σήμερα καλύπτει και υποστηρίζει online  και onsite, μερικές εκατοντάδες πελάτες στους τομείς του Εμπορίου, Βιομηχανίας, Παροχής Υπηρεσιών, Καταστήματα Λιανικής (Retail) σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε με την πάνω από 25 χρόνια παρουσία μας στον χώρο της τεχνολογίας της πληροφορικής , είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης.

Share this Page